イベント / EVENT

2018年度 イベント一覧

平成30年度 市民講座 情報学最前線 第1回 「屋内測位・ナビゲーション技術 -GPS電波の来ない建物内でも道案内-」
Talk by Prof. Castéran Pierre on Coq: "The hydra game: a formal development with the Coq proof assistant"
総合研究大学院大学 情報学専攻 入試説明会・個別相談会
国立情報学研究所 湘南会議 100回記念シンポジウム
国立情報学研究所 オープンハウス(研究所一般公開)
国立情報学研究所 学術情報基盤オープンフォーラム
Japan Open Science Summit 2018
第9回DSCセミナー "Analyzing Nontextual Content Features to Detect Academic Plagiarism"
Project colloquium by Asst. Prof. Taro Sekiyama: "Towards automated proof synthesis for intuitionistic propositional logic with deep learning"
Lectures on Knowledge Representation and Reasoning (AI)
Talk by Jeremy Dauphin on argumentation theory: "A dynamic approach for combining abstract argumentation semantics"
Project colloquium by Tomoo Yokoyama: "Topological methods for analyzing two dimensional flows"
Lecture meeting about Reinforcement Learning by AWS
Talk by Prof. Ren-Cang Li: "Doubling Algorithms, General Theory, and Applications"
日本ソフトウェア科学会 機械学習工学研究会 キックオフシンポジウム
Talk by Andre Uschmajew : "Gradient sampling for nonsmooth optimization on manifolds and varieties"
触手話相互行為に関する講演会
平成30年度 軽井沢土曜懇話会 第1回
Project colloquium talk by Paolo Arcaini: "Decomposition-Based Approach for Model-Based Test Generation"
Talks by Dr. Kukelova and Prof. Pajdla
Project colloquium talk by Ichiro Hasuo : "Approximating Reachability Probabilities by (Super-)Martingales"
Talk by Prof. Pierre-Yves Schobbens: "Model-based mutation testing"
Talk by Prof. Helmut Schwichtenberg at NII Logic Seminar: "Logic for exact real arithmetic"
event2018